Dinsdag 12 mei

Level 1: voor beginners
Heb je basiskennis over marketing, communicatie en social media? En wil je hier graag wat meer over weten? Dan is dit zeker wat voor jou! Met diverse workshops geven we kennis, inspiratie, tips en tricks zodat jij je weer verder kunt ontwikkelen!

Meld je aan voor de workshops die jou aanspreken en stel zo je eigen programma samen. Past een workshop niet in je planning? Geen probleem, zodra je je hebt aangemeld voor de workshop krijg je na afloop van het online event de presentatie toegestuurd. Die kun je dan nog eens rustig terugkijken als het jou uitkomt.

9.00 > De 8 bouwstenen van een goede video

Wat maakt een goede video? Waar moet je allemaal aan denken? Hoe kies je een voice-over, hoe selecteer je passende achtergrondmuziek, waarom zou je vooraf een storyboard maken… Kortom: welke stappen moet je nemen? Aan de hand van acht bouwstenen bespreekt videograaf Florenz de basisprincipes van video en reikt je handvatten aan om er zelf mee aan de slag te gaan.

Voor wie?
Voor iedereen die basiskennis over het maken van video’s wilt opdoen en eventueel zelf wilt gaan filmen.

Deze sessie wordt verzorgd door:
Florenz van de Vijver, Cows & Stars

10.00 > Online selecteren: Zorg voor een positieve ervaring

Wist je dat de aannamegraad na een online sollicitatiegesprek lager is dan na een persoonlijk gesprek? En dat je als recruiter minder vriendelijk wordt ingeschat? Ik geef je inzichten en tips voor een succesvol online sollicitatiegesprek met je kandidaat. Zowel over praktische voorbereiding als de inhoud en opbouw van je gesprek.

Voor wie?
HR adviseurs, recruiters, arbeidsbemiddelaars

Deze sessie wordt verzorgd door:
Thirza Ephraim, Werkwaarde

11.00 > Meten is weten: Introductie van Google Analytics

Gebruik jij het gratis statistieken programma van Google om te achterhalen hoe je website presteert? Welke informatie is nu echt belangrijk, hoe ‘lees’ ik Google Analytics, wat kan ik met deze inzichten? In deze sessie leer je de basis van Google Analytics en krijg je inzicht in je online marketing inspanningen.  
 
Voor wie?  
Iedereen die zich bezighoudt met online marketing en informatie wil over hoe je Google Analytics kunt gebruiken om inzicht te krijgen in de prestaties van je website en hoe je deze kunt verbeteren.

Deze sessie wordt verzorgd door:
Lieneke de Wolf, Get a Grip

13.00 > Instagram for Business

Hoe presenteer je jouw bedrijf op Instagram en hoe haal je daadwerkelijk resultaat uit dit populaire social media kanaal? Met deze 5 stappen behaal jij succes.
Hoe zet je een professioneel en aansprekend bedrijfsaccount op dat uitnodigt om te volgen? Hoe creëer je aantrekkelijke content voor een platform waar het visuele aspect zo belangrijk is? Hoe vertel je jouw verhaal met Instagram stories? Hoe ga je interactie aan met jouw volgers? En… Hoe laat je jouw bereik én volgers groeien? Na deze sessie kan je vol vertrouwen aan de slag met Instagram voor jouw bedrijf.  

Voor wie?  
Voor iedereen die al een beetje bekend is met Instagram, maar een beter inzicht wil in de mogelijkheden en toepassingen voor Instagram binnen een bedrijf. Bijv. MKB- ondernemers, marketing communicatie medewerkers.

Deze sessie wordt verzorgd door:
Daphne Verhagen, Get a Grip

14.00 > Social Media Strategie

Failing to plan is planning to fail! Veel bedrijven zijn actief op social media, maar vaak ontbreekt een plan van aanpak. Wat is je boodschap, wie wil je bereiken, wat zijn je doelstellingen op social media? In deze sessie doorlopen we alle stappen die nodig zijn om zelf een social media strategie op te stellen voor jouw bedrijf of organisatie.  

Voor wie?  
Voor iedereen die zich (zijdelings) bezighoudt met social media van een bedrijf of organisatie, maar die nog geen plan van aanpak heeft en die meer grip wil op de uitvoering en inzicht wil in de resultaten.  

Deze sessie wordt verzorgd door:
Lieneke de Wolf, Get a Grip

15.00 > Employer Branding: Waarom nu?

‘We houden even pas op de plaats’. Veel vacatures staan on hold. Hoe de wereld er over een paar maanden uit ziet, dat weten we niet. Maar dat personeel je belangrijkste kapitaal is, dat blijft een feit. Hoe kun je deze tijd benutten om aan de slag te gaan met het optimaliseren van je werkgeversmerk? Ik help je op weg met praktische tips.

Voor wie? 
Marketing-communicatiemedewerkers, HR adviseurs, ondernemers

Deze sessie wordt verzorgd door:
Thirza Ephraim, Werkwaarde

16.00 > Hoe zet je e-mail marketing succesvol in?

E-mail marketing is nog steeds het meest succesvolle online marketing kanaal. Gebruik jij digitale mailings om onder de aandacht te komen en te blijven bij je klanten en prospects of om leads te genereren? In deze sessie worden de diverse onderdelen van e-mail marketing en de succesfactoren toegelicht. Na de sessie kan je, met een tool naar keuze, zelf aan de slag met jouw digitale mailings.

Voor wie?
Iedereen die zich bezighoudt met marketing/sales binnen een bedrijf of organisatie en geen tot geringe ervaring heeft met e-mail marketing.

Deze sessie wordt verzorgd door:
Kelsey van Tellingen, Get a Grip

17.00 > Personal Branding: Krachtig zichtbaar als ondernemer

Hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf op een consistente, authentieke manier zodat jij de juiste klanten aantrekt? Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Jij bent het visitekaartje van je bedrijf – laat zien wie je bent & wat je te bieden hebt. 

In de workshop Krachtig Zichtbaar als Ondernemer ontvang je persoonlijke tips hoe jij jouw grootste kracht zichtbaar maakt in al je uitingen. Aan de hand van de Powertest die jij van tevoren invult, wordt jouw persoonlijke kracht gemeten. Je ontdekt wat jou zo bijzonder maakt en hoe je dat kunt gebruiken om je bedrijf goed op de kaart te  zetten.

Voor wie?
Voor alle ondernemers die zichzelf als een sterk merk willen presenteren en daardoor moeiteloos hun ideale doelgroep naar zich toe willen trekken. Maximaal 20 deelnemers om persoonlijke aandacht te waarborgen.

Deze sessie wordt verzorgd door:
Jannie de Boer en Pauline van der Veeken, Home of Power

19.00 > Gemakkelijk en snel afbeeldingen maken in Canva

Wil jij zelf afbeeldingen maken voor je website, social media en andere promotie uitingen? Maar krijg je het al warm als je denkt aan programma’s als Photoshop of Indesign? Canva is een gratis en gebruiksvriendelijke tool waarmee je fantastische afbeeldingen kunt maken. Het motto van Canva is niet voor niets ‘everybody can be a designer’. Na deze sessie kan je direct zelf aan de slag met het maken van afbeeldingen in jouw huisstijl.

Voor wie?
Iedereen die zich bezighoudt met social media of andere online kanalen en regelmatig afbeeldingen nodig heeft om te plaatsen bij berichten.

Deze sessie wordt verzorgd door:
Kelsey van Tellingen, Get a Grip

20.00 > Starten met Facebook en Instagram adverteren

Je hebt al een zakelijk Facebook en/of Instagram account, maar hoe zet je advertenties succesvol in? Tijdens deze sessie duiken we in de mogelijkheden van de advertentie omgeving. In een paar concrete stappen gaan we aan de slag. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen bereikt, welke budgetten zet je in en wat zijn de juiste instellingen? Tot slot leer je de resultaten van je advertentie te analyseren. Na deze sessie kan je zelfstandig aan de slag met adverteren op Facebook en Instagram.

Voor wie?
Iedereen die zich bezighoudt met social media beheer en nog geen of geringe ervaring heeft met promoten of adverteren op Facebook en/of Instagram.

Deze sessie wordt verzorgd door:
Daphne Verhagen, Get a Grip

Business-Bootcamp-icoon-wit1

Dynamische workshops

Business-Bootcamp-icoon-wit2

45 minuten per sessie

Business-Bootcamp-icoon-wit3

Daar pluk je de vruchten van

Business-Bootcamp-icoon-wit6

Stel zelf je programma samen

Business-Bootcamp-icoon-wit4

Doe inspiratie op

Business-Bootcamp-icoon-wit5

En je wordt er sterker van!

FAQ’s

Kan ik de sessies ook terugkijken?

Ja, je kunt de workshops waar jij je voor aangemeld hebt ook op een later moment terugkijken.

Is dit evenement ook iets voor mij?

Het event is voor iedereen die iets met marketing en communicatie te maken heeft. Of je er nou veel of weinig van af weet, ons doel is iedereen te inspireren.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: info@business-bootcamps.nl